Afterit by Gastronominen silta maailmalle @Pannuhuone klo 16 alkaen!

Seminaarin jälkeen juttuja ja verkostoitumista jatketaan Ravintola Pannuhuoneella – tarjolla RPS:n ja Lignell&Piispasen tuotteita by Gastroniminen silta maailmalle – happy hour hinnoin! Jatkoille on vapaa pääsy, ilmoittautumalla varmistat että mahdut mukaan!

ILMOITTAUDU JATKOILLE:


  https://pannuhuone.ravintolamestarit.net/

  Pannuhuone Gust. Ranin
  Olohuone & Terassi

  Kauppakatu 25
  KUOPIO


  Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus yritysryhmähankkeen taustalla on neljän pohjoissavolaisen elintarvikeyrityksen yhteinen tarve vahvistaa yhteistyötä sekä kansainvälistä osaamista. Yritykset suosivat tuotteissaan paikallisia raaka-aineita ja näkevät tämän yhteisessä toiminnassa erityisvahvuutena. Yrityksillä on tarve yhdistää voimavarat ja kokeilla kokonaan uudenlaista lähestymistapaa suuriin, kansainvälisessä ympäristössä toimiviin kohteisiin.

  Yritykset kehittävät hankkeessa kansainvälistä osaamistaan, yhteistyötä toisten kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja oman liiketoiminnan tueksi. Yritysryhmähankkeessa pilotoidaan uudenlaisia toimintamalleja, tehdään yhteismarkkinoinnin kehittämistoimia ja kokeillaan erilaisia menekinedistämistoimia. Yrityskohtaisesti toimijat kehittävät tuotetarjoomaansa ja pakkausten houkuttelevuutta.

  Päämääränä yrityksillä on toimia paitsi oman toimintansa edustajina, myös Kuopion alueen ja Pohjois-Savon European Region of Gastronomy (ERG) -verkoston edustajina.

  Hankkeessa mukana olevat yritykset ovat Liepuskan herkku Oy, Lignell & Piispanen Oy, RPS Brewing Oy ja Kala-Lappi Oy.

  Hankkeen toteutusaika on 01.03.2019 – 30.09.2022.